Logo MTH_TEKST 1
Zakelijk

Bas Verhage Manueel therapeut opent weer zijn deuren

Hoogeveen – Eind april 2020 hebben wij als manueel therapeuten/ fysiotherapeuten groen licht gekregen van het RIVM om onze patiëntenzorg weer geleidelijk op te mogen schalen. Dit betekent dat u weer terecht kunt in de praktijk.

Klachten

Bent u door deze crisis noodgedwongen thuis aan het werken. Ervaart u stress door de hele situatie of bent u aangewezen op het werken achter de eettafel en op een laptop? Dit is meestal niet de beste manier om te werken, waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan in de nek en schouders. Misschien heeft u hier al last van. Of heeft u het gevoel dat uw hele lichaam “vast” zit? Dan zou het kunnen zijn dat de gewrichten in de wervelkolom niet goed bewegen door de statische houdingen en kunnen dan klachten veroorzaken.

Behandeling

Dan is het goed om iets aan uw klachten te gaan doen. Maak een afspraak bij mij als manueel therapeut om de klachten zo snel mogelijk weer onder controle te krijgen. Als manueel therapeut ben ik specialist in gewrichten en kan deze ook beïnvloeden door ze direct te behandelen, mijn specialiteit is voor wervelkolom gerelateerde klachten, zoals SI, onderrug en nekklachten. Dus ervaart u klachten in de rug of ergens anders aan het lichaam, zoals elleboog, heup of knieën, maak snel een afspraak.

Ik hanteer een triage, waarbij ik per patiënt bepaal of behandeling in de praktijk mogelijk en wenselijk is. Bijvoorbeeld omdat u toch wat klachten hebt die mogelijk kunnen wijzen op een actuele of doorgemaakte Corona besmetting.

Ik ontvang u graag in mijn praktijk.

Bas Verhage MSc (manueel therapeut, kaakfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut)

T: 06-38922055

E: info.mthoogeveen@gmail.com

W: www.mthoogeveen.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen