Zakelijk

Aldi Nije Nering vernieuwt

Hoogeveen: Het Aldi filiaal aan de Nije Nering sluit dinsdag 18 augustus om 08.00 uur de deuren in verband met het aanpassen van de winkel naar het vernieuwde winkelconcept.

Op vrijdagochtend 28 augustus wordt om 8.00 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan de De Nije Nering 34 in Hoogeveen feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Herman Hooge. Het wordt een bijzondere gebeurtenis waarbij de eerste 400 klanten in de prijzen vallen.

Vrijdagochtend 28 augustus om 8.00 uur: De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. Uiteraard zijn corona-maatregelen van kracht in het kader van de veiligheid van klanten en medewerkers. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als een Ferrex grasmaaier, tablet of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas. De enthousiaste filiaalleider Herman Hooge: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Er worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken bij de verbouwing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen