Talenten dag bij PM Dedemsvaart

Dedemsvaart- Voor invulling van openstaande vacatures organiseren ze bij PM in Dedemsvaart op vrijdag 6 juli onder het motto “wij scouten talent” een talenten dag om mensen te scouten die op zoek zijn naar een afwisselende baan in de techniek. Door de groei in de afgelopen jaren heeft het bedrijf plaats voor nieuwe medewerkers op verschillende productie afdelingen.

PM biedt mensen de mogelijkheid hun talenten binnen het vakgebied verder te ontwikkelen. Dit doen ze door het aanbieden van externe opleidingen, coaching op de werkvloer of het doorgroeien in een functie. Omdat voor de buitenwereld weinig bekend is over wat er binnen de muren van PM gemaakt wordt, is het idee voor een talenten dag ontstaan. Via de website www.werkenbijPM.nl  kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Zij krijgen dan een persoonlijke uitnodiging voor een nadere kennismaking met het bedrijf en haar producten en worden in de gelegenheid gesteld al hun vragen te stellen.

PM is de enige Nederlandse fabrikant van precisie recht-geleidingen en levert deze wereldwijd. PM is een familiebedrijf met de hoofdvestiging in Dedemsvaart. Zij zijn wereldwijd actief en hun producten worden bijvoorbeeld gebruikt in hightech machines voor de ontwikkeling van geavanceerde computer chips, elektronische apparaten of machines voor onderzoek naar en bestrijden van ziektes. Ook zijn ze betrokken bij uitdagende ruimtevaart projecten zoals toelevering van onderdelen voor de nieuwe Ariane 6 raket. In Dedemsvaart werken dagelijks ruim 160 medewerkers, wwar ook veel uit de gemeente Hoogeveen, aan uitdagende technische vraagstukken. Dit is o.a. op het gebied van productontwikkeling, engineering, productie, assemblage of het testen van de producten.