Zakelijk

1 op 1 dieet in Hoogeveen helpt u met afvallen

Hoogeveen – Drie inwoners van de gemeente Hoogeveen zijn met behulp van The 1:1 Diet  onder begeleiding afgevallen. Vol trots delen ze dit verhaal graag met jullie.

 

Tim: 

Met al de nodige pogingen met andere diëten ben ik vooral in mijn portemonnee afgevallen. Door een sportblessure moest vooral mijn focus op gezonde voeding komen te liggen en zo kwam ik bij het stappenplan van The 1:1 Diet in Hoogeveen terecht. Ik vind het een dieet dat erg goed is vol te houden, met name het contact en de begeleiding helpen mij enorm. Ik ben er nog niet, maar voel mij al stukken fitter en gezonder. 

 

Daniëlle: 

Enigszins sceptisch, maar vol goede moed begon ik het dieet. De producten waren verrassend lekker en de havermoutpap is gewoon een guilty pleasure geworden. Elke week wegen was een stok achter de deur en uiteindelijk ben ik meer afgevallen dan ik gepland had. The 1:1 Diet was precies wat ik nodig had; ik voel me weer happy met en in mijn lijf.

 

Jannie: 

Ik ben nu al 5 jaar op gewicht en ik geniet nog iedere dag van de voordelen die het mij gebracht heeft om zoveel kilo’s af te vallen. Met een eigen snackbar is het zeker een uitdaging, maar dat maakt mij nog trotser dat ik het weet vol te houden. Niet alleen bij het afvallen heb ik veel steun en hulp gekregen…nog steeds kom ik af en toe wegen en krijg ik tips en adviezen (daarnaast is het ook gewoon gezellig om met mijn consulent bij te kletsen).

 

Wil jij net als Tim, Daniëlle en Jannie afvallen en op gewicht blijven… neem gerust contact op met Inge of Linda. Meer informatie kun je vinden op www.1op1dieet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen