Sport

Zaterdag vervolg tweeluik Hoogeveen – Hollandscheveld

Zaterdag het vervolg van het tweeluik tussen Hoogeveen zaterdag en Hollandscheveld. Afgelopen zaterdag troffen beide ploegen elkaar in de beker. Toen eindigde het duel in 1-1. Ondanks dat men hierdoor verder bekert, was de teleurstelling over het vertoonde spel na afloop groot bij Hoogeveen. Men zal zich tijdens de eerste competitiewedstrijd dan ook willen revancheren.

“Het was geen beste wedstrijd van onze kant. Je verwacht er meer van”, keek een zwaar teleurgesteld Edward Sabandar terug op het duel van afgelopen zaterdag. “We lieten niet veel zien en het was zeker niet de bedoeling vooraf om de kaarten op zak te houden omdat we Hollandscheveld een week later weer treffen. Het tempo lag veel te laag, de bezetting was niet goed en dan kom je er niet doorheen.”
Het bekerduel bewees maar weer eens dat Hoogeveen de wedstrijden niet zo maar eventjes zal winnen. “We weten dat we in de derde klasse tot de favorieten behoren. Als je je elk jaar versterkt is dat ook logisch. Dat wil echter niet zeggen dat het makkelijk gaat. We hebben vaak genoeg gezien dat alle ploegen het ons ontzettend lastig kunnen maken en loeren op dat ene kansje. Wij zullen dan ook top moeten zijn om het verschil te maken.”
Bij Hollandscheveld was men terecht content met het vertoonde spel. Met de nieuwe trainer Johan Sikkes aan het roer stond het met name achterin als een huis. Het vertrouwen bij de ‘Oosthoek-bewoners’ zal dan ook groot zijn in de aanloop naar de tweede confrontatie. De ploeg speelde de laatste seizoenen tegen degradatie. Iets wat natuurlijk Hollandscheveld onwaardig is. “Daar zijn we ons goed van doordrongen”, aldus doelman Lennard Vos. “Ik denk dat de wedstrijd van vorige week daar ook een bevestiging van was.
Beide ploegen stonden in de competitie vijf keer eerder tegenover elkaar in Hoogeveen. De gasten wonnen nog nooit en de laatste vier duels waren een prooi voor Hoogeveen. Afgelopen seizoen eindigde het duel in een spectaculaire 4-3.

Wedstrijdsponsor is Ruben Benjamins Lastechniek.

Klik hier voor informatie over de kaartverkoop en registratie: https://www.vvhoogeveen.nl/1/353/informatie-wedstrijd-hoogeveen-zaterdag—hollandscheveld/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen