Sport

Zaterdag finaledag Prentdorpentoernooi op sportpark ” de Oosthoek”

Hollandscheveld – Aanstaande zaterdag is het zover, dan is vv Hollandscheveld de trotse gastheer van de finaledag van het Prent Dorpentoernooi editie 2019.

De wedstrijden zullen plaatsvinden vanaf 14.00 uur op meerdere velden tegelijk. De finale en de wedstrijd om de 3e en 4e plek vinden plaats om 16.30 uur.De organisatie en de afgevaardigden van vv Hollandscheveld hebben kosten nog moeite gespaard om deze dag tot een succes te maken. Rond beide velden zijn verkooppunten ingericht om zodoende de supporters te kunnen voorzien van een natje en een droogje.

Het programma van deze finaledag:

14.00 uur 7e / 8e plaats. Pesse – Hodo

14.00 uur 5e / 6e plaats. Hollandscheveld-Tiendeveen

16.30 uur 3e / 4e plaats. Scn – Elim

16.30 uur 1e / 2e plaats. Noordscheschut – Protos

 

Ook aan muzikale omlijsting is gedacht. Zo zullen DJ Patrick, in de middag start hij al en zanger Orlando, vanaf 18.45 uur, hun opwachting maken. En om te laten zien dat je ook aanwezig was zal de photobooth van Schonewillefotografie ook weer staan opgesteld. Al met al genoeg ingrediënten om deze dag tot een succes te maken.

Verder zal ‘t Oekie tegen Kanker aanwezig zijn en wij ondersteunen deze actie van harte, een vrije gift van uw kant zullen zij dan ook op prijs stellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen