Sport

Wegen Resmon Roemahlewang en Hoogeveen scheiden

HOOGEVEEN – Resmon Roemahlewang heeft besloten Hoogeveen aan het eind van het seizoen te verlaten. De middenvelder heeft dit besluit genomen na een gesprek met de technische commissie van de hoofdklasser. Tijdens dit gesprek bleken de verwachtingen over de toekomst niet overeen te komen.

Roemahlewang keerde vorig seizoen terug bij de club waar hij ook de hele jeugdopleiding doorliep. Een droom kwam vervolgens uit met het kampioenschap van de eerste klasse en de daar bijbehorende promotie naar de Hoofdklasse. Dit seizoen kwam hij aanvankelijk minder aan spelen toe, maar de laatste wedstrijden was dat wel weer het geval.
‘Helaas zitten de technische commissie en ik qua verwachtingen voor de toekomst niet op één lijn. Dat is dan ook de reden dat ik verder wil gaan kijken. Ik ben nog steeds ambitieus en wil graag op Hoofdklasse-niveau of in de top van de eerste klasse blijven voetballen. Natuurlijk wil ik het seizoen op een goede manier afmaken. Dat ben ik richting mijzelf en de supporters ook verplicht’, aldus de 30-jarige middenvelder, die tot nu toe 77 officiële wedstrijden op zijn naam heeft staan bij de Hoogeveners.

Foto: Janet van der Weij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen