Sport

V.V. Hoogeveen zoekt fotografen, editors en verslaggevers

Bij V.V. Hoogeveen zijn ze zoek naar iemand of meerdere personen die het PR-team willen versterken. Wat zoeken we? Iemand die de voorbeschouwingen wil schrijven voor de thuiswedstrijden van Hoogeveen zaterdag en Hoogeveen zondag. Deze worden geplaatst op de website en in het programmaboekje. Goede beheersing van de Nederlandse taal is wel een voorwaarde.
Iemand die leuke aankondigingen / animaties kan maken voor onze socials en deze ook kan plaatsen / inplannen. Te denken valt aan de ‘Matchday-afbeeldingen’, aankondiging van activiteiten, wedstrijdsponsoren, etc..
Een webmaster die samen met Gerjo Stegeman de website en de socials actueel houdt (vooral de jeugd).
Tevens zou het prettig zijn als er iemand verslagen zou willen schrijven van de wedstrijden van Hoogeveen zaterdag en Hoogeveen zondag op het moment dat Gerjo niet bij een wedstrijd aanwezig kan zijn (beide ploegen spelen vanaf dit seizoen regelmatig gelijk).
Ook fotografen, editors, verslaggevers zijn welkom. We hebben qua media veel te bieden en een grote groep volgers. Een mooi podium om aan je portfolio te werken!
Heb je interesse of wil je vrijblijvend meer informatie inwinnen, dan kan dat door een mail te sturen naar gerjostegeman@vvhoogeveen.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen