Toekenning keurmerk vechtsport autoriteiten voor” Muay Thai Hoogeveen “

Met trots delen medewerkers dat Muay Thai Hoogeveen als vechtsportschool in de gemeente Hoogeveen officieel het keurmerk van de Nederlands sportautoriteiten toegekend heeft gekregen.

Goede vechtsportscholen immers die kickboksen-Thaiboksen-MMA onderwijzen  zien de rotte appels uit de sector graag verdwijnen. Gemeenten willen immers weten wat voor vlees zij in de kuip hebben. De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) maakt dit mogelijk met het Keurmerk Vechtsportautoriteit.

Vechtsportscholen die dit keurmerk toegekend krijgen hebben o.a  minimaal 1gekwalificeerde en goed opgeleide trainer(s).Deze trainer (s)voldoet o.a.via geldige VOG-verklaring om met minderjarige kinderen te mogen werken.Bied in de sportschool een goede en veilige omgeving en faciliteiten om te kunnen trainen.Beschikt o.a. over een geldig EHBO  diploma en BHV-certificaat.

Tevens wordt dit  keurmerk een voorwaarde voor elke sportschool in 2022 om aan kickboksevenementen  deel te mogen blijven nemen.

Super trots toont Johan Jassies (zie foto) coacomh en trainer namens het gehele team van MuayThai Hoogeveen dit toegekende keurmerk.