Thrianta wint in goede wedstrijd van Rood-Wit

Wezep -Afgelopen zaterdag speelde de ittica-formatie een uitwedstrijd in Wezep, in een doelpunt rijke wedstrijd wist Thrianta de punten mee naar huis te nemen 20-25.

Direct vanaf het begin signaal liet Thrianta zien dat het voor de winst was gekomen. De eerste twee doelpunten waren dan ook van de geel blauwen 2-0. Deze marge werd in de eerste 20 minuten vast gehouden en zelfs uitgebouwd tot een gat van vier 5-9. Tot 8-11 hadden de Hoogevener het betere spel. Hierna werd Rood-wit sterker en wist zich terug te knokken in de wedstrijd. Bij 11-11 stonden de ploegen dan ook weer naast elkaar. De thuisploeg wist zelfs voor rust op voorsprong te komen 12-11.

Na de rust was het zelfde beeld als in het begin van de wedstrijd. Thrianta was scherper en wist de tussenstand dan ook weer in hun voordeel te draaien 12-15. Hierna brak een fase aan waar de ploegen elkaar kwa score in evenwicht hielden. Bij een 16-18 stand begonnen de geel blauwen met hun eindsprint. In deze fase lukte alles bij Thrianta en wist het de verdedigende druk op te voeren. Hierdoor liepen de hoogeveeners uit naar een ruime voorsprong 18-24. Door deze eindsprint was de ploeg uit Wezep verslagen. De wedstrijd werdt afgefloten bij een 20-25 eindstand.

Door deze overwinning is Thrianta in de stand over Rood-wit heengegaan en bezit het nu de 4e plaats. Volgende week speelt de geel blauwe formatie weer een uitwedstrijd. Ditmaal gaat het op bezoek bij rode lantaren drager dwa/Argo