Thrianta weet eerste competitiewedstrijd niet te winnen

Na het kampioenschap vorige seizoen mag Thrianta dit seizoen aftrappen in de 2e klasse. Na de voorbereiding wordt de eerste wedstrijd gespeeld tegen DOS WK in Enschede.

Trainer Vincent Bout heeft de volgende mensen in het veld opgesteld. In de aanval Marleen Kramer, Sandra Olde, Robin Lichtendonk en Giel Bisschop. In de verdediging Maurice Kikkert, Geert Bremmer, Marjan Huisinga en Rachel Doornbos.
Thrianta begon niet scherp aan de eerste competitiewedstrijd en daardoor liepen we al snel tegen een achterstand aan. Het was DOS wk dat de wedstrijd scherp begon en hun eerste twee aanvallen direct wist te verzilveren. Na een slechte start begon Thrianta ook te scoren. We gingen de rust in met een 11-8 achterstand.
In de rust zei de trainer dat we echt een tandje bij moesten doen en dat het beter moest. Dit lukte de tweede helft ook. We kwamen dichterbij en tot twee keer toe kwamen we tot 2 doelpunten verschil. Helaas konden we dit niet doortrekken en de wedstrijd werd verloren met 21-17.
Zaterdag 15 september staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Dit zal zijn tegen de Parabool. De wedstrijd wordt om 15.30 uur gespeeld.
Thrianta 1 kan al jullie support goed gebruiken en hopen jullie zaterdag 15 september te zien.