Thrianta hervat competitie met derby in Hollandscheveld

Na drie weken zonder officiële wedstrijd hervat de ittica formatie aankomende zaterdag de competitie weer. De geel blauwen spelen direct een belangrijke pot, want het gaat op bezoek bij HHV in Hollandscheveld.

Zaterdag wordt er niet alleen om de eer van de gemeente Hoogeveen gestreden. Want beide ploegen hebben zes punten behaald uit de eerste vier wedstrijden. Hierdoor staan ze gedeeld tweede op twee punten achterstand van koploper EKC Nääs. Beide clubs moesten alleen hun meerdere erkennen in de koploper.

Thrianta en HHV hebben als buren natuurlijk een rijke geschiedenis als het gaat om onderlinge wedstrijden. Zo troffen ze elkaar vorig veld seizoen ook. Toen wist HHV de ontmoeting in Hoogeveen te winnen. De wedstrijd in Hollandscheveld eindigde toen in een gelijk spel. Later in de competitie bleek dit een zeer belangrijk punt om handhaving te betekenen voor de geel blauwen.

Wie er aankomende zaterdag aan het langste eind trekt is vanaf 19.05 uur te zien in sporthal de Marke in Hollandscheveld. Ook zal er via de Facebook pagina van Thrianta de tussen standen te volgen zijn.p