Sport

Ten Brinke en Djababoe langer bij HZVV

Hoogeveen: Middenvelder Noah ten Brinke en aanvaller Romano Djababoe spelen ook volgend seizoen voor HZVV. De technische commissie van de club heeft dinsdagavond met beide spelers overeenstemming bereikt.

Ten Brinke is dit seizoen een van de revelaties in de soepel draaiende formatie van hoofdtrainer Gert van Duinen. Hij werd in 2017 vanuit de jeugd vervroegd bij de selectie gehaald. Door op een hoger niveau te trainen en te spelen kon hij verder werken aan zijn ontwikkeling, en daarvan plukken speler en club dit seizoen de vruchten.

Met zijn fluwelen techniek en geweldige spelinzicht is hij, ondanks zijn jeugdige leeftijd, nu al een van de steunpilaren in de hoofdmacht van HZVV. ‘Hij lijdt zelden balverlies en is echt een belangrijke speler voor ons geworden’, prijst Van Duinen de middenvelder. Niet zo verwonderlijk dat hij op de radar stond bij diverse hoofdklassers, maar tot grote tevredenheid van de technische commissie heeft hij ervoor gekozen zijn carrière voort te zetten bij HZVV.

Ook aanvaller Romano Djababoe blijft de club trouw. De speler, die ook in het verleden al een seizoen in het rood-wit speelde en verder actief was voor ACV, Be Quick 1887 en Achilles 1894, is dit seizoen een van de smaakmakers van de koploper in de 1e klasse. Hij scoort gemakkelijk en is op meerdere posities inzetbaar. Djababoe speelt veelvuldig vanaf de rechterflank, maar kan ook als centrumspits uit de voeten.

TC-lid Marcel Schoemaker verwacht dat de aanvaller bij de gewenste promotie ook in de hoofdklasse een garantie is voor goals. ‘Dat is weer een mooie, nieuwe uitdaging voor hem.’

HZVV-Broekster Boys: Noah ten Brinke en Romano Djababoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen