Succesvol turnseizoen Gym4all

Het turnseizoen loopt alweer op zijn eind. Het afgelopen jaar hebben de turnsters, die van 11 verschillende clubs bij ons trainen, het heel erg goed gedaan op de verschillende wedstrijden.

8 landelijke medailles

Het seizoen begon al vroeg in november met de teamwedstrijden. Na een succesvolle kwalificatie wedstrijd werd het Gym4all team uiteindelijk zevende van Nederland op supplement B.

De daarop volgende maanden waren er diverse regionale en district wedstrijden. Uiteraard werd er gestreden voor de winst en stonden er veel turnsters op het podium. Diverse turnsters mogen zich tevens provinciaal of district kampioene noemen binnen de 3e,2e en 1e divisie. Al met al wisten ze samen dan ook 10tallen medailles te winnen. Maar deze wedstrijden hadden een belangrijker doel. Namelijk plaatsing voor de landelijke wedstrijden. Maar liefst 15 turnsters wisten zich hiervoor te plaatsen. Zes turnsters stonden uiteindelijk in landelijke meerkampfinale en toestelfinales. En terecht, want er werden in totaal 8 landelijke medailles gewonnen. Een topprestatie waar we trots op zijn. Nog één week trainen en dan genieten van de zomervakantie. Eind augustus zullen we starten met het nieuwe seizoen en proberen er minimaal net zo’n succesvol jaar van te maken.