Sport

STOER Nijstad naar het Europees kampioenschap Obstacle Run

Afgelopen zaterdag was het zover: de laatste race van de Dutch OCR Sprint Series!  Met deze 3 races kon je je kwalificeren voor het Europees kampioenschap Obstacle Run in Trentino Italy. 
Team STOER was er wederom met 4 mensen en de trainer aanwezig om zich van de beste kant te laten zien.  Er is hard getraind in de afgelopen weken om de laatste puntjes op de i te zetten voor deze race!
De wedstrijd was een snelle race met veel lange obstacles die toch door de lengte vrij pittig bleken. Maar het is het volledige team, inclusief de trainer, gelukt om zich allemaal te gekwalificeren voor deelname aan het EK Obctacle Course Run in Italië.  Ook wist Dayen Spijker zelf nog een 3de plek te halen bij de vrouwen 40 plus.
12 juni reizen eigenaresse Dayen Spijker en haar leden Jan-Wiebren de Vries, Jayden de Vries, Rick Gerdes en Varun Meinen af naar de Dolomieten, en zullen daar gaan strijden om een podiumplaats te bemachtigen.
Obstacle Run zit duidelijk in de lift en daarom wordt STOER op korte termijn ook uitgebreid om nog uitgebreidere trainingen te kunnen bieden. We hebben talenten en die moeten alles kunnen trainen aldus eigenares Dayen Spijker. Ben je nieuwsgierig? Kom eens langs voor een gratis proefles. Kijk snel op www.stoernijstad.nl

Aankomende evenementen