Smash Hoogeveen goed vertegenwoordigd bij Regionale Senioren Kampioenschappen

Hoogeveen – Afgelopen weekend vonden de Regionale Senioren Kampioenschappen plaats in het Activum te Hoogeveen. Er deden welgeteld 12 leden van badmintonvereniging Smash Hoogeveen mee. Vergeleken met het totaal aantal deelnemers was Smash erg goed vertegenwoordigd en is de club in de prijzen gevallen.

Alle onderdelen werden in een afvalsysteem gespeeld. Het was erop of eronder voor alle Smashleden.
In de categorie 4 hebben Pim Nijmeijer en Roos van Goor de eerste plek behaald. Er waren erg spannende wedstrijden voor het mixkoppel om bij de finale te komen. Eenmaal in de finale, wonnen Nijmeijer en Van Goor de wedstrijd in twee sets (21-13 en 21-16).
Nijmeijer had nog een plek veroverd in een finale namelijk de mannen enkel. Hij verloor helaas de derde set en werd wel tevreden tweede.
De 14 jarige Max Engels heeft op jonge leeftijd al een finale in categorie 8 weten te bemachtigen. Met zijn dubbelpartner Jesse Keuning verloren zij de finale nipt (21-16 16-21 en 20-22). Beiden zijn weer een ervaring rijker.
Natalie Zoet kwam in de halve finale vrouwen enkel. Zij had een lastige tegenstandster die uiteindelijk eerste is geworden. We kunnen daardoor wel zeggen dat Zoet een derde plek heeft behaald.
Ook Sebastian van der Kamp behaalde de halve finale. Helaas was de tegenstander net te sterk. foto: Smash Hoogeveen