Foto: Larry Meyer
Sport

Sidokwan presteert goed op het Stijl toernooi district Noord-Oost

In Enschede werd deze zondag het Stijl toernooi district Noord-Oost georganiseerd. Sidokwan was dit toernooi met acht deelnemers vertegenwoordigd. Zij breachten twee maal goud mee naar huis.

Goud was er deze dag in de poule met paren voor Joost Knol en Ronja Marissen. Zij kwamen voor het eerst samen uit in deze poule en moesten synchroon hun taeguk (stijlvorm) lopen. Dat deden ze zo goed, dat ze met het goud naar huis gingen.

Er was ook goud voor Jurre Mars. Hij was de beste in zijn klasse en ging er met de prijs vandoor. Joost behaalde in de individuele klasse ook zilver. Hij wist tijdens zijn finale zijn zenuwen niet voldoende onder controle te krijgen en moest hij genoegen nemen met een keurige tweede plek. Ook voor Monique Averesch was er het zover. Zij kwam helaas 0.2 punten tekort voor goud. Luca Meeusen en Sebastiaan Averesch kwamen uit in dezelfde poule en ze wisten het weer spannend te maken. Helaas voor Sebastiaan kwam hij net 0.2 punten tekort om het podium te bereiken. Luca ging met een verdiende derde plek naar huis. Ronja Marissen kwam ook uit in haar individuele klasse en kreeg daar het brons omgehangen. Daan Meeusen en Lenn Mars wisten vandaag helaas niet te overtuigen en gingen met lege handen naar huis. Trainers Monique Averesch en Anna Bonimbie kunnen weer tevreden terugkijken op een geslaagde dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen