Sport

Opening pickleball banen bij HTC Hollandscheveldse tennis club door Martin Verkerk

Hollandscheveld – Zondagmorgen zijn de nieuwe  pickleball banen bij HTC Hollandscheveldse tennis club door Martin Verkerk geopend.

Pickleball is een nieuwe sport die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid. De sport is een combinatie van tennis, padel en badminton. Men speelt deze sport in koppels en slaat de bal met een harde racket. Punten worden op dezelfde manier gescoord als bij tennis en padel. De sport is populair vanwege de vele voordelen en de snelheid van het spel. In Amerika zijn er al ruim vier miljoen spelers en de verwachting is dat het aantal spelers in Nederland ook exponentieel zal stijgen.

Zelf kennis maken met pickleball

De sport pickleball is een spel voor jong en oud, getraind en ongetraind en iedereen die het leuk vindt om lekker bezig te zijn. Kennismaken met de sport pickleball kon zondag in Hollandscheveld heel eenvoudig, maar wie eens langs wil komen om met de sport kennis te maken is altijd welkom. Op 9 juli zal in sporthal Het Activum in Hoogeveen door Sportloaded een glow in the dark pickleballtoernooi gespeeld worden.

Foto: Marcel Uiterwijk en Gerard Duinkerken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen