Sport

Noordscheschut JO8-1 KAMPIOEN!

Noordscheschut – Donderdagavond is het jongste team van voetbalvereniging Noordscheschut ongeslagen kampioen geworden in de voorjaarsreeks.
Met 28 punten uit 10 wedstrijden (9x winst, 1x gelijk) en een indrukwekkend doelsaldo van 124-24
(+100) wist JO8-1 met een prima overwinning van 9-3 op MSC JO8-2 het kampioenschap binnen te slepen.

In een competitie met HZVV, Alcides, Staphorst, Smilde en MSC was Noordscheschut JO8-1 overduidelijk het beste team. De toekomst van de voetbalvereniging wist vaak eenvoudig te winnen en had het alleen uit tegen Alcides in Meppel lastig (6-6 gelijkspel).
Met alleskunner Jair ‘Chucky’ op doel of in het veld, Kylan ‘Virgil’ als robuuste verdediger, Roan ‘Ramos’ als slot op deur achterin, Benjamin ‘Robben’ met zijn gouden linkerbeen, Tim ‘Strootman’ eveneens gezegend met een prachtig linkerbeen, Finley ‘Busquets’ ballenafpakker, Sepp ‘Casemiro’ de stofzuiger op het middenveld, topscorer Lars ‘Ronaldo’ en Espen altijd op de juiste plaats ‘Barto’ voorin, stond er een team dat vol vuur en passie heeft laten zien in 1 jaar tijd een enorme vooruitgang te hebben behaald.
Ook speelde de staf bestaande uit hoofdcoach/trainer Bert, trainer/spelbegeleider Ger, trainer Alex en assistent van de assistent Paul een kleine rol in dit alles.
Na het behalen van het kampioenschap werd het vuurwerk ontstoken, het spandoek ‘Kampioenen’ uitgerold en het team voorzien van prachtige kampioenshirts. In de kantine werd het team verrast met een prachtige kampioenstaart en natuurlijk kon de patat en drinken niet missen in dit alles.
Al met al een prachtige avond van een heel bijzonder seizoen, dat geheel in stijl is afgesloten. Is jou team/club ook kampioen geworden? Stuur dan een klein stukje tekst en een foto naar redactie@websitehoogeveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen