Sport

Nederlandse jeugdkampioenen in Activum in actie

Hoogeveen – Op verzoek van het KNKV organiseert korfbalvereniging Thrianta zaterdag 6 april het Eindtoernooi voor de 1e klasse C-jeugd in de zaal. Het gaat hier om jeugdteams in de leeftijd van 11 tot 13 jaar. Het toernooi vindt in het Activum plaats.

Alle deelnemers zijn in de 1e klasse kampioen geworden. Een aantal teams hadden zich enkele weken geleden reeds geplaatst en in het afgelopen weekend is het volledige deelnemersveld bekend geworden. In het Activum gaan de jeugdteams met elkaar de strijd aan wie de beste 1e klasser van Nederland is.

Thrianta jeugd ook in actie
Korfbalvereniging Thrianta is er trots op om wederom een Eindtoernooi naar Hoogeveen te halen. Ook dit jaar vindt het toernooi in samenwerking met sportcafé De Twee Gezusters plaats.

Ook dit jaar komen er jeugdspelers van Thrianta in actie op dit Eindtoernooi. Niet als speler, maar als vrijwilliger. Het bestuur is er trots op dat veel jeugdspelers zich hebben aangemeld om dit toernooi tot een succes te maken.

Wethouder Slomp opent toernooi
Het toernooi start om 10.30 uur met een presentatie van de deelnemende teams en om 11.00 uur geeft wethouder Erwin Slomp het startsignaal van het toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen