Marc van Meel tekent bij voor een derde seizoen V.V. Noordscheschut

Noordscheschut – Het bestuur van de voetbalvereniging Noordscheschut is blij met het feit dat hoofdtrainer Marc van Meel zijn contract bij de plaatselijke trots met een seizoen heeft verlengd. Van Meel bezet momenteel een keurige zesde stek in de 1e Klasse E en schakelde onlangs hoofdklasser Staphorst uit in de beker.

Ook voor dit seizoen blijft klassenbehoud het primaire doel. Zover mogelijk komen in het bekertoernooi en een succesvolle deelname aan het jaarlijkse Protos Weering zaaltoernooi zijn daarbij leuk meegenomen. Zowel de spelersgroep als het bestuur zijn bijzonder content met het verlengen van het contract met de ambitieuze oefenmeester.

Ook assistent-trainer Gerjan Brakel heeft te kennen gegeven er een derde seizoen aan vast te plakken. Momenteel vinden er gesprekken plaats om ook elftalleider Martin Morsink nog weer een jaar aan het vlaggenschip te binden. Met deze continuïteit in de begeleidingsstaf hoopt het bestuur van de voetbalvereniging Noordscheschut de goede lijn van de afgelopen seizoen voort te kunnen zetten.

Foto © Schonewillefotografie