Loting 5e editie Prent Dorpentoernooi 2020

Het openbare leven ligt zo goed als stil, geen school afgelaste evenementen en verlaten sportparken. Alles draait in deze periode om onze gezondheid, voetbal is nu maar even bijzaak. Toch hopen wij als commissie dat onze vijfde editie en dus een jubileumtoernooi doorgang kan vinden. Het toernooi zal plaatsvinden van vrijdag 14 augustus tot en met zaterdag 22 augustus.

Deelnemende teams 2020:

Naast de vijf organiserende verenigingen, Sc Elim, SCN, Hodo, Noordscheschut en Hollandscheveld komen als gastverenigingen sv Pesse, V.V. Tiendeveen, en V.V. Protos de opwachting maken. Het Prent Dorpentoernooi kan bouwen op een goede naam, leuke derby’s met veel publiek en natuurlijk  gratis toegang. Dit was  voor onze gastverenigingen ook zeker een stimulans om weer mee te doen.

Loting  2020:

Begin maart is de loting al verricht op het hoofdkantoor van schoonmaakbedrijf Prent , van anderhalve meter afstand houden was toen nog geen sprake!
De loting bepaalde eerst de speellocaties en vervolgens de wedstrijden voor vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus.

14 augustus sportpark sv HODO.
sv Pesse 1                   –           sv HODO 1
sc Elim 1                     –           Noordscheschut 1

15 augustus sportpark SCN.
v.v. Tiendeveen 1       –           v.v. Protos 1
Hollandscheveld 1      –           SCN 1

18 augustus sportpark Noordscheschut.
19 augustus sportpark Hollandscheveld.
22 augustus finaledag bij sc Elim.

De commissie wenst een ieder in deze bijzondere tijd veel sterkte en gezondheid toe, en hopen jullie mogen te begroeten langs de lijn.

Op de foto wordt de loting verricht door de directie van Schoonmaakbedrijf Prent in het bijzijn van de toernooicommissie.