Laatste thuiswedstrijd van Thrianta in 2023

Laatste thuiswedstrijd van Thrianta in 2023. Op bezoek kwam AKC uit Almelo, in een druk bezocht sporthal Activum.  De eerste minuten scoorden de jonge ploeg uit Hoogeveen, dit bracht een voorsprong van 2-0. Door goed te verdedigen liep de thuisploeg uit naar 7-4.

De geroutineerde ploeg uit Almelo kwam met rake afstandsschoten terug, voor rust, met 9-8. Na rust was het weer AKC die scoorde en dat was een voorbode tot een spannende tweede helft.
Het waren de geel blauwen die met drie rake afstandschoten de voorsprong pakte. De bezoekers gingen spelers wisselen wat goed uitpakte. Na ook wat wisselingen in de ploeg uit Hoogeveen bleef het tot het eind erg spannend. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af op een gelijkspel van 18-18.
De volgende wedstrijd is de derby tegen Elko (Elim) uit.