Knotshockeytoernooi voor groep 3 en 4

Hoogeveen – Woensdag 10 en 17 april organiseert Sportief Hoogeveen voor het zevende jaar op rij het Hoogeveense knotshockeytoernooi voor de groepen 3 en 4 van het basisonderwijs.

Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd om deze jonge kinderen kennis te laten maken met toernooien. Daarbij is knotshockey heel toegankelijk en wordt er in kleine teams gespeeld, zodat iedereen veel aan spelen toekomt. Voor wie: kinderen uit groep 3 en 4 Team: 4-7 jongens en/of meisjes Wanneer: woensdag 10 of 17 april van 14.30-16.30 uur Locatie: hockeyveld HHC, Sportlaan 5, Hoogeveen
De afgelopen jaren was het toernooi erg populair. Er wordt daarom gespeeld op twee toernooidagen. Er kunnen maximaal 20 teams per dag deelnemen. Schrijf het team dus snel in, zodat u zeker bent van uw voorkeursdag.

AANMELDEN

Teams aanmelden kan tot vrijdag 29 maart via www.actiefjonghoogeveen.nl. Een team wordt aangemeld door een volwassen begeleider. Dit kan een docent zijn, maar bijvoorbeeld ook een (groot)ouder of kennis.

VOORRONDE VOOR DRENTS KAMPIOENSCHAP

Het Hoogeveense knotshockeytoernooi is tevens een voorronde voor het Drentse kampioenschap op woensdag 24 april. De beste vier teams uit Hoogeveen mogen deelnemen aan deze finale, die dit jaar plaats vindt in Meppel.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over het knotshockeytoernooi kunt u contact opnemen met sportfunctionaris Frank Schuurman via het e-mailadres [email protected].