Friends playing volleyball at the beach
Sport

Inschrijven Stratenvolleybal Hoogeveen start vrijdag

Na 15 jaar afwezigheid zal er in 2024 weer een stratenvolleybaltoernooi plaatsvinden in Hoogeveen. Alle bewoners van de gemeente Hoogeveen worden uitgenodigd om samen met de straat op een gezellige en ontspannende manier te “strijden” tegen andere straten. Welke straat mag zich aan het eind van het toernooi kronen tot DE volleybalstraat van gemeente Hoogeveen?

Het toernooi is bestemd voor alle bewoners/straten van de gemeente Hoogeveen. Van Elim tot aan Stuifzand en van Nieuwlande tot aan Pesse iedereen is welkom en kan zich vanaf vrijdag 23 februari 2024 aanmelden. Aanmelden kan via de website van Olhaco  Stratenvolleybal Hoogeveen – Volleybalvereniging Olhaco

Van 17 t/m 22 juni zal het stratenvolleybaltoernooi plaats vinden in sporthal Trasselt in Hoogeveen. Gezelligheid staat voorop! Teams zijn gemixed waarbij er van de 6 spelers minimaal 2 dames in het veld moeten  staan. Om het recreatieve en sportieve karakter de boventoon te laten voeren mogen er per team maximaal 2 Nevobospelers deelnemen in een team.

We kijken uit naar een succesvol toernooi met veel teams!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen