Sport

Hoogeveen (za) op jacht naar eerste zege

Hoogeveen: Na de valse competitiestart van afgelopen zaterdag bij FC Klazienaveen is Hoogeveen zaterdag er alles aangelegen om zaterdag voor eigen publiek tegen Fit Boys goed voor de dag te komen. De tegenstander uit Beilen heeft inmiddels de eerste drie punten op zak en zal met het nodige zelfvertrouwen naar Hoogeveen afreizen.

Klazienaveen en Hoogeveen zaterdag konden in de onderlinge confrontatie de titelaspiraties nog niet waarmaken. Toch was er na afloop alleen bij Hoogeveen sprake van een kater aangezien er met 1-0 werd verloren. Toch zal men niet alleen teleurgesteld zijn over het resultaat. Ook het vertoonde spel liet te wensen over. De bal ging nog wel aardig rond, maar tot een succesvolle eindfase kwam het niet. Opvallend, aangezien er in de voorbereiding, ook tegen hoger spelende teams lustig op los werd gescoord.

Fit Boys startte wel met een driepunter. De derby tegen BSVV werd met 1-0 gewonnen. Dat was dan ook het enige positieve, want met name in de tweede helft was de sfeer vervelend en grimmig op het veld.

Beide ploegen stonden tot nu toe drie keer eerder tegenover elkaar in Hoogeveen. De laatste twee duels werden vrij eenvoudig met respectievelijk 6-0 en 3-0 gewonnen door de blauwwitten. In het seizoen 2015-2016 werd het 1-1.

Hoogeveen zondag speelt een uitwedstrijd in Rotterdam tegen VOC.

Op de foto een fragment uit de laatste onderlinge confrontatie in Beilen (Foto: Albert Stegeman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen