Sport

Hoogeveen vol zorgen naar eerste nacompetitieduel

DEN HAAG – Hoogeveen gaat met een slecht gevoel de nacompetitie in. De gehavende ploeg van trainer Nico Haak verspeelde op de laatste speeldag door een 3-0 nederlaag bij HBS de tweede plaats in de Hoofdklasse en eindigde hierdoor als derde. Donderdagavond wacht derdedivisionist Hoogland in de 1e ronde van de nacompetitie.

“Het was een dramatische wedstrijd en we hebben de club slecht verkocht vandaag”, liet Nico Haak na afloop voor de microfoon van Hoogeveen TV weten. “We hebben niet op doel geschoten, geen emotie en strijdlust getoond en ik heb alleen maar slechte ballen gezien. Als dit een voorbode op de nacompetitie is, dan houd ik mijn hart vast.”

Het besef zal er de komende dagen dan ook moeten komen dat promotie naar de Derde divisie nog altijd mogelijk is. “Wij willen als club heel graag promoveren en de spelers hebben aangegeven dat ook te willen. Daar hoort alleen wel een bepaald gedrag bij en als je dat niet kunt opbrengen dan is mijn verwachting dat we volgend jaar gewoon weer Hoofdklasse spelen. Als de spelers hun gedrag en motivatie nog kunnen aanpassen, dan heb ik er alle geloof in dat ze het kunnen. Dan moet de ambitie wel anders worden neergelegd dan wat ze vandaag hebben laten zien.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen