Sport

Hoofdklasser MSC wint overtuigend prestigieuze PWT

Emmen: De finaleronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was ook dit jaar weer een spektakel. Ploegen uit de gemeente wonnen al vaak dit prestigieuze toernooi waaronder titelverdediger SC Elim (1 x), HZVV (6 x), VV Hoogeveen (5 x), VV Noordscheschut (1 x) en HODO (6 x). Twee van deze clubs wisten ook nu de finaleronde in de 42e (!) editie te bereiken. Namelijk HZVV en VV Noordscheschut.

Noordscheschut kansloos in finale

VV Noordscheschut, fanatiek gesteund door een ‘Blue White Army’ van supporters, bereikte wel de finale. En de tegenstander was Hoofdklasser MSC uit Meppel waarvan vanmorgen nog werd verloren met 4-2. Na winst op Nieuw Buinen werd alsnog de kruisfinale gehaald en die werd met 3-1 gewonnen van ASVB. Dat betekende een finale tegen opnieuw MSC die als favoriet mocht worden gezien. En dat werd ook bewaarheid want de wedstrijd werd makkelijk en ruim gewonnen door de MSC, uitslag 7-0.

 

 

Foto’s: © Schonewille Fotografie

HZVV

HZVV begon goed, won de eerste wedstrijd van CSVC en speelde gelijk tegen ASVB, maar de laatste wedstrijd ging verloren tegen MSC uit Meppel en dat kostte de roodwitten de finale. Wat overbleef was de strijd om de 3r en 4e plaats. Daarin was opnieuw ASVB de tegenstander. De strijd werd beslist in het voordeel van HZVV met 3-1.

Later volgen de wedstrijdverslagen

 

 

Foto’s: © Jochem van de Weg Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen