Hollandscheveld schrapt een tweetal wedstrijden na positieve coronatest

Hollandscheveld –  Vandaag heeft het eerste lid van voetbalvereniging Hollandscheveld  zich gemeld bij het bestuur welke, op corona, positief getest is. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met het lid van de vereniging, hij heeft slechts milde klachten. Aanstaande zondag mag hij weer uit quarantaine.
Daar het een selectielid betreft heeft het bestuur, na samenspraak met de KNVB, besloten de wedstrijden van het 1e tegen Vitesse’63 en het 2e tegen vv Drenthina 2 af te gelasten. De GGD zal een contactonderzoek starten zoals de richtlijnen voorschrijven.
Het bestuur roept een ieder die afgelopen zaterdagmiddag in de kantine was en corona gerelateerde klachten heeft zich te melden bij de GGD voor een coronatest.
Verder roepen ze nogmaals een ieder op om het gezond verstand te gebruiken en bij klachten thuis te blijven. Mocht je een test moeten ondergaan dan blijf je sowieso thuis.
Er zullen naar alle waarschijnlijkheid meer maatregelen volgen vanuit het bestuur. Morgen gaat het bestuur in overleg wat voor maatregelen dit moeten worden. Deze zullen ze delen via de social media kanalen.
Het bestuur wenst jullie iedereen een goede gezondheid toe en let vooral op elkaar in deze rare tijd waarin we leven.