Sport

HODO boekt terechte overwinning in en tegen Dwingeloo.

Op een koud en guur sportpark de Hulsebosch in Dwingeloo stond vanmiddag de uitwedstrijd voor SV HODO op het programma tegen VV Dwingeloo. HODO staat voorafgaand aan de wedstrijd in de middenmoot en Dwingeloo is de rode lantaarndrager van de 3e klasse C op zondag. De wedstrijd stond onder leiding van scheidstrechter Lemstra en werd gespeeld op een erg slecht natuur grasveld.

1e helft:

De eerste 20 minuten was van beide kanten erg matig te noemen, de staat van het veld had hier ook zeker een rol in.

In de 23e minuut zet HODO een goede aanval op die bij Jorn Smit beland, deze speelt Wesley Annen aan maar zijn poging levert helaas geen doelpunt op.

In de 30e minuut is het Mart Pastoor die Sander Danes goed aanspeelt, dit buitenkansje waar Sander Danes normaal dit seizoen altijd wel raad mee weet, weet hij nu niet te benutten.

Het is HODO die het probeert maar de ruststand blijft 0-0.

 

2e helft:

In de 2e helft is het HODO dat aan blijft zetten en echt de bovenliggende partij is, maar niet tot scoren weet te komen. Dwingeloo komt er soms wel uit, maar tot veel gevaar voor het HODO doel leidt dit niet. In de 86e minuut word uiteindelijk het enige en verlossende doelpunt gemaakt, Jorn Smit ontvangt de bal en weet gelijk wat hij moet doen, schieten, en tot grote vreugde van iedere HODO supporter gaan de 3 punten mee naar Hollandscheveld.

 

HODO heeft de afgelopen 4 wedstrijden allemaal gewonnen en meldt zich in de (sub)top van de competitie. Komende zondag speelt HODO een thuiswedstrijd tegen VV Beilen.

 

Opstelling SV HODO:

Jari Hooijer, Damian Strijker, Jorny Otten, Bram Folkers, Jorn Smit, Ricard Benjamins, Djustin Snippe(74e min John Boer), Chris Uiterwijk(76e min Patrick Metselaar), Mart Pastoor, Sander Danes(47e min Brian Snippe), Wesley Annen(75e min Lars Profijt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen