Sport

HHV weet punten binnen te halen in wedstrijd tegen DUKO uit Duiven

Afgelopen zaterdag trad de PLUS Cappendijk-formatie aan tegen DUKO uit Duiven. De HHV’ers waren gedreven om te winnen en om de punten in Hollandscheveld te houden. Om half vier startte de scheids A. Eggink de wedstrijd. 
In de aanval startten Jarno Hein, Sem Dekker, Mandy Schuring en Laura Doldersum. In de verdediging startten Corneel Kikkert, Ruben Biemolt, Birgit Strijker en Estelle Boes. Het bal tempo lag hoog en door een goede rebound konden de aanvallen herhaald worden. Dit leidde tot een voorsprong van 2-0.
De HHV’ers begonnen scherp aan de wedstrijd, maar na 10 minuten werd het wat rommeliger en hier maakte DUKO gebruik van. Het stond 4-5 en dit was een teken voor de coach Rick Duinkerken om een time-out aan te vragen. Hij wees ons erop om positief en scherp te blijven. HHV deed dit ook en we gingen de rust in met een stand van 9-6.
In de rust benoemde Rick Duinkerken dat ze geen overtredingen moesten maken. Dat ze duidelijk en met overtuiging moesten gaan spelen.
In de tweede helft wist HHV vaak de korf te vinden. Ze vochten voor elke bal en hierdoor kwamen ze veel in balbezit. In de tweede helft wist HHV nog 13 keer te scoren. Hier had DUKO geen antwoord op. Vervolgens floot de scheids af met een stand van 22-13.
Ook HHV 2 wist te winnen met 12-10 van NKC’51 3.
Volgende week speelt HHV 1 om 17.00 uur tegen Zwart-Wit in Delden. Het tweede van HHV speelt om 15.25 ook in Delden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen