Sport

Het Feest Barst Aankomende Zondag Los: Walk and Dance to Fight Cancer Hoogeveen/De Wolden

Hoogeveen, 10 juni – Aankomende zondag is het zover: Walk and Dance to Fight Cancer in Hoogeveen/De Wolden! Het evenement dat draait om bewegen, verbinden en strijden tegen kanker vindt plaats aankomende zondag op 16 juni en belooft een dag vol plezier en saamhorigheid te worden. 

Programma en Routes

Inmiddels is het programma en de routes bekend. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 5, 15, of 25 kilometer. De routes worden staan op de website en worden beschikbaar gesteld op Komoot, dus download alvast de app, sla je route op en zorg dat je goed voorbereid aan de start verschijnt op 16 juni. 

Inschrijven kan nog

De online inschrijvingen zijn helaas al gesloten, maar wil je toch nog meelopen? Op de dag zelf kan je bij de start je nog aanmelden!

Starttijden

  • 25 kilometer, de aanvang is vanaf 09:30 uur en start om 10:00 uur.
  • 15 kilometer, de aanvang is vanaf 12:00 uur en start om 12:30 uur.
  • 5 kilometer, de aanvang is vanaf 14:30 uur en start om 15:00 uur.

Niet Meelopen? Doe een Donatie en Bezoek het Eindfeest

Kun je niet meelopen maar wil je toch je steentje bijdragen? Doe dan een donatie en/of kom naar de Love Life Party! Van 15:00 tot 20:00 barst het feest los bij Paviljoen Nijstad. Een fantastische afsluiting van een dag vol inspanning en solidariteit om het leven met elkaar te vieren. 

Wij zijn er bijna klaar voor, jullie ook? Samen kunnen we het verschil maken in de strijd tegen kanker. 

Contactinformatie

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek Walk&Dance to Fight Cancer Hoogeveen/De Wolden of neem contact op via hoogeveen@walkanddance.nl

Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken. Tot ziens op zondag 16 juni! 

Aankomende evenementen