Sport

Gerwin Mol Kampioen biljarten

Het is Gerwin Mol afgelopen woensdagavond gelukt zijn voorsprong te behouden waardoor hij zich tot kampioen biljarten mocht kronen bij biljartclub ’t Naadje. Gerwin Mol moest diep gaan want alleen een overwinning op Hendrie Kreuze volstond.

Reden hiervoor was dat Harno Koster als runner up zijnde wist te winnen van dezelfde Hendrie Kreuze. Mol leek de eerste beurten wat last te hebben van zenuwen echter toen die overboord waren wist Mol zijn opgelopen achterstand snel goed te maken en om te zetten in een voorsprong. Na 18 beurten had Mol zijn 7 libre, 7 bandstoot en 7 driebanders gemaakt. Het kampioenschap was hierdoor een feit. Harno Koster mocht zich als nieuweling tevreden stellen met de tweede plek. Een prestatie van formaat aangezien de meeste matadoren al verscheidene jaren strijden om de eervolle titel, om dan als nieuweling te strijden om het kampioenschap is een hele prestatie. Nummer drie op de ranglijst was Duncan Steenbergen met vlak daarachter Jan Patat. J

ohan Benjamins, Rene Leijssenaar en Bennie Steenbergen deelden de vijfde positie. Hendrie Kreuze mocht zich ondanks de twee nederlagen op de laatste speelavond toch nog als achtste laten kronen. Nummer negen was de kampioen van de voorgaande twee seizoenen Arjan Akse. Het is te hopen voor Akse dat hij zijn vorm van de voorgaande seizoenen snel weet terug te vinden. Ook voor Remco Prijs was het kommer en kwel dit seizoen. De tiende positie was zijn deel op de voet gevolgd door Ferdinand Hup. De rode lantaarn was dit seizoen voor Piet Sangers. Het enige positieve wat hier van te zeggen valt is dat het volgend seizoen alleen maar beter kan gaan.

Hiermee is het biljartseizoen van biljartclub ’t naadje ten einde. Het nieuwe seizoen zal zoals te doen gebruikelijk starten op de eerste woensdag van September in café de Nachtwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen