Gelijk spel voor eerste team Smash Hoogeveen

Hoogeveen – 22 september werd alweer de tweede rond van de competitie door Smash gespeelt.

Jeugd 1 heeft ook dit weekend erg netjes gewonnen van de Racketeers uit Emmen met 7-1. Max Engels en Jesse van der Veen wisten hun dubbel vrij makkelijk te winnen met 21-11 en 21-7. Shania Sapulette en Jehudi Kreuze wisten de damesdubbel na een verlenging helaas niet naar zich toe te trekken. Engels mocht als eerste heer aantreden voor de single. Engels wist vrij eenvouding de wedstrijd naar zich toe te trekken. Sapulette had een sterke tegenstandster. Sapulette wist na een spannende wedstrijd uiteindelijk te winnen. Van der Veen wist ook zijn single vrij makkelijk te winnen met 21-5 en 21-5. Kreuze mocht als laatst haar opwachting maken in de single. Het wachten werd beloond. Kreuze wist vrij makkelijk te winnen met 21-5 en 21-10. Hierdoor stond het 5-1 voor jeugd team 1. Van der Veen en Sapulette wisten door goed spel hun mix netjes te winnen. Engels en Kreuze moesten nog even hard werken om ook de tweede mix naar zich toe te trekken. Eindstand 7-1. Jeugd team 1 gaat hierdoor aan de leiding in de poule met 14 punten. De nummer 2 in deze poule volgt met 5 punten.
Jeugd 2 hoefde dit weekend nog niet te spelen. Jeugd 3 wist dit weekend netjes te winnen met 6-2. Hierdoor nemen ze met 10 punten de tweede positie in de poule over. Jeugd 4 mocht voor het eerst aantreden en deed dat zeer netjes met een 5-3 overwinning. 4 november zal jeugd team 1 weer spelen tegen Meteoor uit Veendam.

‘S middags mochten de senioren teams hun opwachting maken.
Team 1 had een erg sterke tegenstander aan Barneveld. Pim Nijmeijer en Jos Rollman wisten na een spannende dubbel de winst niet naar hun toe te trekken. Roos van Goor en Stephany de Jonge wisten een erg sterke dubbel neer te zetten en wisten met twee keer 21-11 te winnen.
Cedric Loopers wist na verlenging zijn single net niet te winnen. Van Goor speelde een nette single en wist te winnen met 21-12 en 21-12. Rollman had een erg sterke tegenstander in zijn single. Rollman kwam niet goed in zijn wedstrijd en verloor helaas zijn single. De Jonge had een vrij zware single maar wist hem na verlenging naar haar toe te trekken. Hierdoor was de tussenstand 3-3 en kon er nog van alles gebeuren. De eerste mix was een erg goede mix. Beide partijen gingen gelijk op maar Nijmeijer en van Goor wisten de wedstrijd naar zich toe te halen. De laatste mix zou bepalen of Smash team 1 zou winnen of dat ze genoegen moeten nemen met gelijkspel. Loopers en de Jonge kwam niet in hun spel en wisten hierdoor niet te winnen. Uiteindelijk een verdient gelijk spel voor het eerste team van Smash Hoogeveen.
Volgende week zal team 1 uit spelen tegen Amersfoort.

Team 2 wist dit weekend gelijk te spelen tegen Flits. Het was een net gelijk spel aangezien de wedstrijden gelijk op gingen. Team 3 was dit weekend een weekje vrij. Team 4 had een erg zware tegenstander en wist helaas niet te winnen. Na een verlies van 1-7 vorige week werden er nu 3 punten gepakt. Er is een stijgende lijn te zien voor team 4.

Op de Foto: Esser (links)en Koehorst speelden een sterke dubbel.
Foto: Jan Penninkhof