Fitboys pakt hun eerste drie punten tegen Hollandscheveld

Hollandscheveld – Na vorige week was er vertrouwen in de wedstrijd van zaterdag. Al heeft Hollandscheveld het vaak lastig tegen Fitboys.
 Door Jessica Mol
De eerste speldeprikjes waren voor de thuisploeg. Een schot van Danny Mol mistte kracht en even later weer een kans voor Danny, nu wordt de bal achter gewerkt.
Dan weer Danny die het met een afstandsschot probeert, de keeper van Fitboys redt prima. Een vrije trap op randje 16 voor Hollandscheveld.  De vrije trap van Danny wordt in eerste instantie gekeerd door de keeper en in tweede instantie schiet Robin Bijl naast.
Jan Hagen schiet over vanuit een corner.
In de 25e minuut een fout op het middenveld bij Hollandscheveld.  Drie spelers van Fitboys gaan op Lennard af en spelen het goed uit en zo staat het uit het niets 0-1.
Dan houdt Hollandscheveld druk op het doel van Fitboys. Een schot van Jan Hagen is te zacht, Merlijn Odink voorlangs en Mathijs Snippe stuit op de keeper.
De tweede helft ging Fitboys achteruit hangen en schoten alle ballen over de tribune of richting het korfbalveld. Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van Fitboys, maar wat Hollandscheveld ook probeerde het lukte maar niet om te scoren. Kansen kwamen er genoeg….In de 85e minuut een megagrote kans voor Jan Hagen, maar de keeper staat in de weg. Niet veel later wordt Mathijs Snippe onderuit gehaald in de 16, maar de scheidsrechter wil van niets weten. Danny Mol krijgt een gele kaart wegens protesteren. Invaller Luuk van Eck is dan nog dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal gaat net naast.
Dinsdag maar weer in de herkansing uit tegen Dedemsvaart, aanvang 19.30 uur.