Sport

Er werd flink gesport tijdens de Koningsspelen bij Fantasticsports

Hoogeveen-De kinderen van de school “De Sprong” en “Het Palet” uit Hoogeveen vertrokken met veel enthousiasme naar de sportschool Fantasticsports.
Vandaag stond het in teken van de Koningsspelen en dat betekende veel bewegen, zweten en sporten!

Bij aankomst werden de kinderen enthousiast ontvangen door de sportinstructeurs van Fantasticsports, na een korte uitleg werden de kinderen in 2 groepen op gesplitst en begonnen de kinderen met een intensieve training.

Met een  drietal onderdelen werden de kinderen uitgedaagd om met volle overgave in beweging te komen, conditie training, kickboxen en spinning, wat om het half uur werd gewisseld.

Eerst even een goede warming -up en eenmaal warm gedraaid en de spieren los, gingen de kinderen de sportieve uitdaging aan.
Na de conditietraining stonden ze voor een nieuwe uitdaging, kickboxen om hun innerlijke vechtersbaas even lekker lost te laten op de de bokszakken.
Na de wissel kregen ze nog een ronde “spinning” waar hun conditie tot het uiterste werd getest, met veel plezier en enthousiasme en volle overgave gaven de kinderen werkelijk alles wat ze in zich hadden.

Tijdens de Koningsspelen is het doel om de kinderen te stimuleren om meer te bewegen en te sporten, maar het was ook een dag vol plezier en uitdagingen.
De kinderen hebben vandaag genoten en geleerd bij Fantasticsports dat sporten niet alleen gezond is, maar ook leuk en spannend kan zijn.

De kinderen gingen na afloop met volle energie weer terug naar huis en zullen deze dag nooit meer vergeten.

Voor meer foto’s klik hier.

Foto’s: Paula Bansema


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen