Sport

Claudia ten Zijthoff terug bij Hoogeveen als sportverzorgster

Hoogeveen – Claudia ten Zijthoff keert komende zomer terug bij Hoogeveen als sportverzorgster. Ze komt over van buurman HZVV en zal bij Hoogeveen zondag Tonny Hulleman opvolgen. Ten Zijthoff was eerder drie seizoenen actief bij Hoogeveen zaterdag.

Tonny Hulleman moet noodgedwongen stoppen bij Hoogeveen. De inwoner van Dedemsvaart kan het weekendvoetbal dat komend seizoen van start gaat niet combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden. Een groot deel van de wedstrijden van Hoogeveen zondag zal op zaterdag worden gespeeld.

In de zoektocht naar een opvolger kwam Hoogeveen terecht bij Claudia ten Zijthoff, mede door de goede ervaringen met haar in het verleden bij de zaterdagtak. Ze is zelf ook verheugd te mogen terugkeren bij Hoogeveen. “Allereerst wil ik benadrukken dat ik met veel plezier terugkijk op mijn tijd bij HZVV. Ik heb de samenwerking daar als prettig ervaren en zal goede herinneringen blijven bewaren aan de club”, wil Ten Zijthoff allereerst kwijt. “De gesprekken met de technische commissie van Hoogeveen verliepen prettig. Er staat een goed fundament. Natuurlijk moeten de spelers het op het veld doen, maar dat kan alleen als de randzaken op orde zijn en dat is absoluut het geval. Doorslaggevend voor mij was de aanwezigheid van de nieuwe trainer Stef Lamberink tijdens het gesprek. Het gevoel richting hem was goed. Zowel qua persoon als de wijze waarop hij de organisatie rondom het team wil gaan vormgeven. Alles maakte op mij een zeer professionele indruk waar ik graag onderdeel vanuit wil maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen