Biljarten: Stoffel Strijker nieuwe koploper bij ’t Naadje

Hoogeveen: Na vele klaagzangen lijkt Stoffel Strijker dit seizoen een van de spelers te zijn welke wel eens hoge ogen zou kunnen gooien. Ditmaal werden laagvliegers Remco Prijs en Duncan Steenbergen eenvoudig verslagen. Zelfs een driebander serie van 5 voor Steenbergen kon Strijker niet in de war brengen.

Aangezien directe concurrenten er dan wel of niet waren of alles verloren lijkt de voorsprong van Strijker op de rest van de spelers van biljartclub ‘t Naadje opeens wel erg groot. Lange tijd stond Johan Benjamins bovenaan de ranglijst.

Na nederlagen in deze 22ste competitieronde in café de Nachtwacht tegen Remco Prijs en Jan Patat is deze voorsprong veranderd in een achterstand. Benjamins is nu op de derde plek terug te vinden. Iemand die de vorm helemaal terug gevonden lijkt te hebben is Harry Frank. Met fabelachtige driebanders wist hij niet alleen Rene Leijssenaar te verslaan ook Duncan Steenbergen mocht zonder matchpunten weer terug naar huis. Voor Leijssenaar zat er ook geen overwinning in deze avond want ook Jan Patat wist hem te verslaan.