Bertjan Mulder wint Café De Lijst Dartstoernooi

Hoogeveen: Na 12 ‘open dartstoernooien’ in verschillende cafe’s en buurthuis was maandag de finale met het gesloten café de Lijst Zomeravond Dartstoernooi. Winnaar werd Bertjan Mulder.

Door: Johnny Smand

Men kon zich plaatsen via de 12 opens gehouden in de horecabedrijven De Schout, De Lijst, De Nachtwacht, Pand 3&40, Kiri Bowling & casino center, café Royal Heinrigs en buurthuis ’t Oor. Na vele partijen kon men maandag strijden voor de hoofdprijs in café de Lijst / café de Schout.

Er hadden zich 25 darters geplaatst voor de gesloten finale. Nadat men in poules hadden gegooid ging men door in een winnaars- en verliezersronde, en dat leverden hele mooie partijen op.

Richard v/d Most, Carlo Koopman, Bertin Blokzijl en Bertjan Mulder hadden na vele partijen geplaatst voor de halve finales in de winnaarsronde. Na spanende partijen waren Richard en Bertjan die de finale mochten gooien, daar was Bertjan iets te sterk voor Richard met 4-3.

In de verliezersronde ging de finale tussen Arno ter Heide en Harold Boertien, daar was Arno te sterk voor Harold met 3-0.

Winnaarsronde:

1e Bertjan Mulder

2e Richard v/d Most

3e Bertin Blokzijl

3e Carlo Koopman

Gedeeld 5e Jan Kats, Paul Boom, Ruud Pankey, Ruben Hugen

Verliezersronde:

1e Arno ter Heide

2e Harold Boertien

3e Enrico Blokzijl

3e Ronnie Kollen

Gedeeld 5e Johnny Smand, Erik Koster, Edwin de Jonge, Allard Benjamins