Anytime Fitness Hoogeveen is weer als nieuw

Hoogeveen – Toen Anytime Fitness Hoogeveen op maandag 5 oktober 2015 de deuren opende, was het de eerste sportschool in Drenthe die 24/7 open was. Altijd dus.
De sportschool aan de Schutstraat 91 bleek daarmee een trendsetter in de provincie, want anno 2023 is het lang niet meer de enige sportschool in de regio die ‘altijd open’ is. Bijna acht jaar later vindt op zaterdag 16 september en zondag 17 september van 10:00-15:00 uur een ‘heropening’ plaats van de vooruitstrevende gym. 

Deze zomer is de club volledig opnieuw opgebouwd en na 8 jaar weer als nieuw! Met nieuwe apparatuur, een andere indeling en nog meer aandacht voor de sporters. Een ultra moderne sportschool waarbij is ingespeeld op de allernieuwste trends en ontwikkelingen om het sporten nog leuker te maken. Iedereen is welkom tijdens het heropeningsfeestje op 16 september.

Anytime Fitness Hoogeveen wordt heropend door onder meer de aanwezigheid van onze Burgermeester Loohuis, lokale ondernemers, sporters, vrienden en familie en uiteraard het gehele team. Iedereen is uitgenodigd om dit heugelijk moment samen te beleven en de vernieuwde club te zien. Om deze metamorfose te vieren is er tevens een aantrekkelijke actie voor nieuwe leden en worden er diverse prijzen verloot.