AB Bouw tekent bij als hoofdsponsor van HZVV

Hoogeveen – Bouwbedrijf AB Bouw heeft zijn contract als hoofdsponsor bij HZVV met drie seizoenen verlengd! Al ruim tien jaar is AB Bouw trouwe sponsor en supporter van HZVV, waarvan de laatste zeven jaar al als hoofdsponsor.

André Bouwmeester en zijn bedrijf AB Bouw zijn door de jarenlange verbintenis bekende gezichten binnen de vereniging. André Bouwmeester is naast trouwe sponsor ook regelmatig actief als de buschauffeur die HZVV Heren 1 naar uitwedstrijden rijdt.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de verbouw, nieuwbouw en renovatie, is Bouwbedrijf AB Bouw een gerenommeerde naam in de bouwsector. Dankzij de brede kennis, kunnen ze je adviseren op alle vlakken. Ze denken mee met de klant en nemen alle zorgen uit handen. Bouwbedrijf AB Bouw verzorgt het hele bouwproces van begin tot eind, zodat je kunt bouwen zonder zorgen!

Trots en dankbaar zijn HZVV en businessclub HZVV Onderneemt met deze contractverlening. “Dit straalt vertrouwen uit aan deze duurzame samenwerking waar beide partijen profijt van hebben”, aldus HZVV Onderneemt.