3e elftal V.V. Hollandscheveld staat op het punt grootste sponsordeal in de historie van de club af te sluiten

Hollandscheveld – Na een lange zoektocht kan het 3elftal van v.v. Hollandscheveld binnenkort bekend maken wie de nieuwe shirtsponsor wordt. 
De woordvoerder van het elftal laat weten: ”Zakken vol steekpenningen en enorm trieste smeekbedes vanuit o.a. Facebook, Amazon, Tesla, Alibaba konden onze shirtsponsorcommissie niet overtuigen. Er werd namelijk gezocht naar een bedrijf wat bij onze kernwaarden past. Het moest ook nog eens een supersexy bedrijf zijn om de afwezigheid van sexyness binnen ons team te compenseren. Gelukkig werd deze gevonden en het lijkt een huwelijk voor het leven te zijn. Wat ons ook aansprak is dat dit bedrijf al enige ervaring bij een Drentse profclub heeft”

Op zaterdag 16 april om 14.30 mogen de topvoetballers op hun hoofdveld voor het eerst in hun geweldige nieuwe tenue aantreden.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een gratis verloting georganiseerd worden voor de aanwezige toeschouwers. Hiervoor dient u om 14.00 uur aanwezig te zijn! Let op de prijs is niet voor de poes, maar wel 18+… Wees op tijd, want het aantal loten is beperkt!