Sport

17de Wampex Tiendeveen  5 juli 2024

Tiendeveen – De Wampex Tiendeveen  voorheen Survival Tiendeveen is een uitdagende tocht. Je kunt het zien als de zomereditie  van de Wampex Vledder Dit is onstaan toen sww medewerker Bart Pijper aan ons vroeg om een wampex te organiseren  voor volwassenen  en jeugd 12 jr t/m 16 in 2006.

We hadden  ruimschoots ervaring  met lopen van wampexen en survivaltochten. Dit jaar voor de 17de keer al weer. De wampex is altijd rond de 22km lang met 20 opdrachten. De jeugd wampex is 11km met 10 opdrachten. 

Een van de opdrachten  is de bekende chocopost  met broodjes warme knakworst. De andere  opdrachten zijn zeer divers o.a. wateropdrachten het nodige klim en samenwerkings opdrachten. 

De route beschrijvingen moeten teams via diverse  puzzels ontcijferen. Huiswerkopdrachten zitten er ook in. Zo moeten teams soms voortijd dingen opzoeken  via internet. De teams voor grote en jeugd wampex moeten uit 5 of 6 personen  bestaan.

Kosten grote wampex  60 euro  per team
Kosten jeugd wampex 50 euro per team 

Teams kunnen zich opgeven via mailadres  wampex-tiendeveen@hotmail.com. De start van Wampex Tiendeveen  is bij het MFC in Tiendeveen. Het 1ste team start vrijdag 5 juli om 18.30 uur.

Teams starten om het kwartier. 

We hopen alle teams voor 9.00 uur zaterdag 6 juli weer binnen het MFC Tiendeveen  te hebben 

Aankomende evenementen