Politiek

VVD wil opnieuw grootste partij in Drenthe worden

Regio – Waar de partij tot nu toe nog voorzichtig was met uitspreken van haar ambitie, mag iedereen het nu weten. De VVD wil opnieuw de grootste in Drenthe worden. Dat zei lijsttrekker en gedeputeerde Henk Brink tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij.

“Als politicus hoef je mensen geen gouden bergen te beloven. Je kan maar beter gewoon eerlijk zijn: Drenthe is al hartstikke mooi. Maar er zijn ook dingen die beter kunnen. En daarvoor wil ik de komende tijd de mouwen opstropen. ”

Voluit Voor Drenthe
Met de slogan Voluit Voor Drenthe wil de partij aangeven dat niet zij, maar de inwoners van Drenthe centraal staan. “Of dat nou de bakker in Beilen, de accountant in Assen of de elektricien in Emmen is. Samen houden we deze provincie leefbaar en mooi.” Als eerbetoon aan die Drenten presenteerde de VVD een versie van hun verkiezingsprogramma in het Drents.

De VVD wil zich richten op meer banen, een goede bereikbaarheid, fijn wonen en een betaalbare energietransitie. “Waarbij we het voor iedereen interessant willen maken om zonnepanelen op zijn dak te leggen. Dat moet voor iedereen betaalbaar worden.”

Formule 1
Brink wond er tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij geen doekjes om. “De Formule 1 moet hier gewoon komen. Daar blijf ik me de komende maanden voluit voor inzetten.” Om dat kracht bij te zetten deelde de partij handschoenen uit met de tekst: ‘Met de VVD op pole position’. “Voor iedereen die de handen uit de mouwen wil steken en samen met ons ook voluit voor Drenthe gaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen