VVD vraagt om een visie op het braakliggende terrein bij VV De Weide

Hoogeveen – De VVD-fractie in Hoogeveen roept het college op om een duidelijke visie te ontwikkelen voor het braakliggende terrein bij VV De Weide. Volgens Ronald Klok, fractievoorzitter van de VVD, biedt dit terrein een unieke kans voor een prachtige ontwikkeling. “Het braakliggende stuk bij VV De Weide is een unieke mogelijkheid om iets heel moois te ontwikkelen. Graag dagen wij het college uit om hier een visie voor te ontwikkelen met betrokkenen,” aldus Klok.

Daarnaast vraagt de VVD-fractie ook aandacht voor de verkeersveiligheid bij de entree van VV De Weide aan de Jos van Aalderenlaan. “Het is van groot belang dat de toegang tot het sportpark veilig is voor zowel bezoekers als omwonenden,” benadrukt Klok. “Wij roepen het college op om eventuele knelpunten te onderzoeken en passende maatregelen te nemen.”

De VVD-fractie benadrukt het potentieel van het braakliggende terrein en de noodzaak van veilige toegang tot VV De Weide. Samen met relevante partijen wil de VVD een constructieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het sportpark.