Politiek

Voltallige fractie van de VVD stemt tegen begrotingswijziging.

Hoogeveen – In de raadsavond van 28 april jongstleden in Hoogeveen kwam mevrouw  Debbie Bruijn van de VVD met de volgende stemverklaring

6 jaar , 6 jaar zwaaien GB en CDA met de scepter in Hoogeveen.En nog nooit was het zo’n ongelofelijke bende. Iedere keer denken we als inwoners dat het dieptepunt bereikt is……en dan zakken we toch nog weer dieper. Deze begrotingswijziging is, tot nu toe, het meest diepe dieptepunt.
Als VVD fractie denken we dat het college dit inmiddels zelf ook vindt. Anders kom je niet met zo’n wijziging, 4 maanden nadat je je eigen begroting hebt vastgesteld én 4 maanden nadat je door de gehele oppositie, maar zeker door de VVD, bent gewaarschuwd.
Al 2 algemene beschouwingen waarschuwt de VVD dit college voor de onrealistisch hoge snelheid waarmee ze maar door blijft denderen. Maar dit college, volledig gesteund door hun fracties in de raad, hebben zich nog nooit laten tegen houden door alle seinen die op rood staan.
De coalitie fracties hebben boter op hun hoofd, hele pakken boter.
Meest trieste uitspraak was die van het CDA afgelopen donderdag: “ja, er wordt wel wat bezuinigd”, zei de CDA fractievoorzitter, “maar en blijft ook nog genoeg geld over in de programma’s.”
Beste inwoners, ook nu weer zonder enige rekenschap te houden met alle ideeën en adviezen vanuit de oppositie zal het college samen met hun vrienden uit deze raad deze begrotingswijziging er doorheen jassen.
De VVD stemt dan ook TEGEN.
En laten we deze datum en de inhoud goed noteren mensen! Want over een paar maanden bij de begroting is het louter Corona en de financiële gevolgen van de Corona dat de klok zal slaan,maar daar trapt de VVD bij voorbaat al niet in…… dit diepe, diepe financiële dal is toe schrijven aan GB en CDA en aan niets en niemand anders. De hele voltallige fractie van de VVD stemt tegen deze begrotingswijziging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen