Politiek

Volt doet mee aan Provinciale statenverkiezingen in Drenthe

Assen, 18 december – Volt gaat deelnemen in Drenthe, met een helder doel voor ogen: het gesprek weer aan gaan met de Drent over de toekomst van onze provincie. De oplossing voor de problemen van vandaag zijn aanwezig, nu de politieke wil nog.

Volt zet in Drenthe in op drie punten: een klimaatneutraal Drenthe in 2040, een snelle en duurzame aanpak van de wooncrisis en burgerfora bij de plan- en besluitvorming. Zodat we het vertrouwen in de politiek herstellen en Drenthe klaar maken om door te geven aan de volgende generaties.

Lijsttrekker Marloes Kramer-Hammenga benadrukt: “Er liggen uitdagingen, waarin we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Volt wil daarbij niet toekijken. We willen het probleem nu aanpakken, vanuit een lange termijn strategie. Wij willen aan de slag. Hierbij kijken we over de provincie- en landsgrens heen omdat we weten dat we samen verder komen!’

Lijsttrekker Marloes werkt op dit moment als coördinator internationalisering bij de Provincie Groningen en woont in Meppel met haar man en twee zonen. ‘Ik ben een noorderling en voel me Europeaan. Een actieve rol in de politiek is voor mij dé manier om een bijdrage te leveren aan een gezond, groen en sterk Drenthe. Dat doe ik vanuit mijn positieve, betrokken en open houding in nauwe afstemming met ons Volt team in Drenthe.”

Volt staat voor een nieuwe generatie. Volt wil dat polarisatie tot het verleden behoort, waar grensoverstijgende samenwerking de toekomst heeft. Volt brengt optimisme in de politiek met een constructief positief geluid. Het is tijd om dat geluid ook op provinciaal niveau te laten horen.

Headerfoto: Volt drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen