Politiek

Verkiezingsprogramma VVD: Hoogeveen blijft goed, wordt beter.

Afgelopen week hebben wij met trots ons verkiezingsprogramma mogen presenteren. Door de huidige maatregelen is ervoor gekozen om het verkiezingsprogramma aan één iemand te overhandigen. Dit is niemand minder dan Mark Strolenberg. Huidig Tweede Kamerlid en oud-fractievoorzitter van de VVD Hoogeveen. 
Hoogeveen blijft goed, wordt beter.
De titel van ons verkiezingsprogramma is “Hoogeveen blijft goed, wordt beter”. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij houden van onze gemeente. Wij koesteren wat er is opgebouwd. Zo hebben we een actief centrummanagement, een uitstekende geografische ligging en een groot cultureel aanbod door de hele gemeente heen.
Naast wat wij koesteren zien wij ook een enorm grote potentie om de gemeente Hoogeveen de aankomende jaren te verbeteren. We willen bijvoorbeeld snel betaalbare woningen, een realistisch gemeentelijk klimaatbeleid en een maximale arbeidsparticipatie. Snel betaalbare woningen door onder andere besluitvorming te vereenvoudigen. Een realistisch gemeentelijk klimbaatbeleid door onder andere zonnepanelen op daken te leggen. En een maximale arbeidsparticipatie door onder andere de samenwerking tussen onderwijs en bedrijven te optimaliseren.
Mark Strolenberg
Mark Strolenberg is voor de VVD in de Tweede Kamer onder andere verantwoordelijk voor financiën mede-overheden. Dit houdt onder andere in dat Mark het beleid van het kabinet controleert aangaande wat gemeenten te besteden hebben. Voor ons als lokale partij zijn deze korte lijntjes naar Den Haag goud waard. En kortere lijntjes naar Den Haag dan deze op financiën mede-overheden bestaan er niet. Wij zijn verheugd dat Mark dit in zijn portefeuille heeft. 
 
Als u ons gehele verkiezingsprogramma wilt lezen met al het potentieel wat wij zien voor onze gemeente kunt u naar deze url: https://hoogeveen.vvd.nl/nieuws/47046/verkiezingsprogramma-vvd-hoogeveen-blijft-goed-wordt-beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen