Politiek

PvdA Hgv zet 2 Hoogeveense vrouwen in het zonnetje

Hoogeveen: Afgelopen zondag was het Internationale Vrouwendag! De PvdA, afdeling Hoogeveen, heeft in dat kader twee Hoogeveense vrouwen in het zonnetje gezet.

Raadslid Ida Gerda Emmens: “Zomaar twee Hoogeveense vrouwen die vaak op de achtergrond hun werk doen, en er zijn voor de mensen die dat nodig hebben!”

De Hoogeveense Ida Vos kreeg extra aandacht en een bloemetje omdat zij al 25 jaar de drijvende kracht is van het St. Gehandicaptenplatform Hoogeveen.

Tineke Smit van Brasserie de Lekkernij kreeg een bloemetje omdat zij altijd een luisterend oor biedt en klaar staat om iedereen te helpen waar nodig.

Raadslid Ida Gerda Emmens overhandigde de bloemen en sprak haar waardering uit voor de vrouwen de door de PvdA Hoogeveen als voorbeeld werden gesteld op deze Internationale Vrouwendag.  “Tineke van De Lekkernij staat altijd voor iedereen klaar, met oog en oor voor alle gasten. En Ida Vos is al ruim 25 jaar de drijvende kracht van het St. Gehandicaptenplatform Hoogeveen. Twee vrouwen die vaak op de achtergrond hun werk doen, en er zijn voor de mensen die dat nodig hebben.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: PvdA Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen