Dankbare winst SGP Hoogeveen

Zowel landelijk als lokaal heeft de SGP het goed gedaan in de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. De kleine partij, die bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen via reststemmen met één zetel plaats mocht nemen in de gemeenteraad van Hoogeveen, wist deze verkiezingen meer stemmen te vergaren. De SGP mocht bijna een kwart meer stemmen ontvangen dan de vorige keer en dat stemt de partij dankbaar. Wij bedanken dan ook de kiezers die met hun stem het vertrouwen aan de SGP hebben gegeven.

Voor een kleine partij als de SGP die voor het eerst meedeed in de gemeenteraad zou nu blijken of ons werk gewaardeerd zou worden. Nadat de campagne, die zowel digitaal als op straat gevoerd werd was afgelopen, was het woensdagavond verblijdend te horen dat het werk van de SGP is gewaardeerd geworden met deze mooie uitslag.

Uiteraard wacht de Hoogeveense politiek nu de zware taak om een goede coalitie te vormen om het vertrouwen in de politiek terug te winnen en alle beloften van de verkiezingen waar te maken. Ook moet het de komende periode een actiepunt zijn om de 51% kiezers die niet gestemd hebben naar de stembus te krijgen.  De SGP zal zich, zoals gewoonlijk, constructief opstellen en waar mogelijk bijdragen aan een veilige, stabiele en zorgzame samenleving.